Title Image
Franciza

Web Win Group Romania

Cu sediul principal in Craiova si activitate principala, dezvoltarea si vanzarea de servicii software, Piatadesiteuri.ro isi propune sa imbunatateasca profitabilitatea clientilor sai prin folosirea mijloacelor de promovare web existente, bazate pe pachete de servicii incluse.

Am creat un brand cu totul si cu totul unic, cu care ne mandrim si pentru care am fi incantati sa colaboram cu alti parteneri din diverse orase.

Credem ca ceea ce oferim noi nu are concurenta in momentul respectiv iar dat fiind faptul ca avem chiar numai referinte bune, ne face sa credem ca putem trece si la urmatorul nivel.

Ai calitatile unui bun organizator?

Atunci poti fi partenerul ideal. Daca crezi ca in zona ta, orasul tau este nevoie de un showroom Piatadesiteuri.ro, unde orice mic sau mare intreprinzator poate cumpara o prezenta online la cel mai mic pret cu toate serviciile incluse, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi sa putem discuta toti pasii.

Nu ai nevoie de experienta in domeniul progamarii, ai nevoie doar de multa ambitie, perseverenta si evident capacitatea lucrului in echipa.

O investitie ce se poate rambursa foarte usor fara batai prea mari de cap.

In mare, lucrurile stau destul de simplu , visezi sa conduci un showroom Piatadesiteuri.ro in orasul tau… zis si facut… noi iti aducem toate materialele necesare, impreuna cu tot training-ul de care ai nevoie, pe langa asta iti putem prezenta si posibilii sau deja existentii clienti cu care sa ne mentii, prelungesti colaborarea.

Tu o sa vinzi, noi o sa creem / mentinem / dezvoltam …iar afacerea o sa mearga ca pe roate.

Nu te gandi ca va fi chiar roz de la inceput… dar oricum poate fi un business fara prea multe batai de cap, care se dezvolta relativ usor cu multa incredere.

Iar de aici…depinde numai de tine cat de "tare" esti in vanzari ….

Detalii tehnice

Anul infintarii 2010
Tara de origine Romania
Locatii in Romania 1
Locatii vizate Toate orasele cu cel putin 100,000 locuitori
Taxa francize 7500Euro
Redevente Schema de plati detaliata la cerere
Investitie globala 7500Euro ce includ:
- firma luminoasa
- cataloage
- materiale de promovare
- carti de vizita
- 1 calculator
- acces la CRM
- sticker pentru masina
- training–uri
- consultanta
- support
Suprafata medie showroom Birou de cel putin 50mp2 in zona cu vad, proprietate personala sau inchiriat
pentru cel putin 1 an.
Tip de contract Parteneriat
Durata contract 2 ani

Contacteaza-ne pentru a discuta restul detaliilor.